Affärsutvecklare med fokus på mjukvaruutveckling i inbyggda system

På Combitech blir du bättre. Ny kunskap och kompetensutveckling är en del av vår företagskultur. Ett exempel är vår populära kursvecka. Senast samlades 900 av våra medarbetare för att ha roligt, nätverka och utvecklas både personligt och professionellt. I januari åker vi igen. Är du med?

Din roll som affärsutvecklare

Vi söker dig som har en bra förståelse för mjukvaruutveckling i inbyggda system och arkitektur. Tidigare erfarenhet från tjänsteförsäljning är meriterande men inte ett krav. Du kommer arbeta med att hitta lösningar på våra kunders utmaningar och till din hjälp har du experter inom bland annat autonoma fordon, aktiv säkerhet, telekom och övrig industri. För rätt person så finns även möjlighet att ta ett Key Account ansvar för någon av våra större nyckelkunder.

Vi söker dig, som med din bakgrund kan tillföra erfarenheter i dialogen med våra kunder som gör att vi kan erbjuda de lösningar som passar kundens behov. Ett väletablerat kontaktnät inom industrin i Göteborgsregionen är också ett plus.

Vi söker dig som trivs med nätverkande försäljning. Marknad & säljavdelningens fokus är att hantera nya kunder samt möjliggöra etablering av nya tjänster där fokus ligger på åtaganden / arbetspaket. En stor del av din tid innebär dialog med kund och försäljningsarbete med fokus på deras behov och inte minst bygga personliga relationer. Genom kreativitet och god intuition förväntas du utveckla Combitechs affärer. I rollen får du även möjlighet att följa och uppmärksamma trender i branschen. 

Vad kan du tillföra?

I det dagliga arbetet är du proaktiv, drivande samt bidrar till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du är inte rädd för nya utmaningar, har en positiv inställning och tar egna initiativ. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Combitechs kontor i Väst är placerade på Lindholmen i Göteborg och på Innovatum i Trollhättan, här arbetar totalt ca 450 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!