Chef Kundsupport

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som

Tikab är idag ett helägt dotterbolag till Combitech men från och med årsskiftet kommer verksamheten att integreras helt i Combitech, bli ett eget affärsområde, AO Norr, och ingå i division Technical Information Solutions. Tikab producerar och levererar kompletta tekniska dokumentationer, exempelvis instruktionsböcker, användarmanualer, utbildningsmateriel, reparationsböcker och reservdelskataloger för den civila och militära marknaden.

Tikab befinner sig nu i en ny och spännande fas. Vi söker dig som trivs med utmaningarna i en ny organisation. Tillsammans med ledningen för Affärsområde Norr deltar du i det strategiska arbetet med att utveckla affärsområdet.

Kundkontakter och kundvård är en viktig del i arbetet, Du stöttar kunder i deras utveckling av processer och metoder. Du vårdar såväl som utvecklar nya kundrelationer och bidrar vid försäljning.

Du ansvarar för våra konsulter hos våra uppdragsgivare. I arbetet ingår att ansvara för enhetens satta mål, budget och personal. Rollen innebär även ett ansvar för kvalitets- och verksamhetsutveckling.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har förmåga att se möjligheter och är genuint intresserad av att utveckla verksamheter och arbetsmetoder. Du har erfarenhet av arbete med kvalitets- och ledningssystem. Du är drivande och kan entusiasmera din omgivning. Du har flera års erfarenhet av att leda medarbetare och är trygg i din roll. Du är lyhörd men kan agera självständigt i beslutsprocesser. Som person är du utåtriktad och lyhörd.

Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med kunder och medarbetare. Vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt i ditt ledarskap.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!