Systemutvecklare

Brinner du för systemutveckling i alla dess former och vill jobba med tekniska utmaningar? Som konsult inom systemutveckling hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Systemutvecklare

I din roll som systemutvecklare inom försvarsindustri på Combitech arbetar du med den senaste tekniken och uppdragen innebär utveckling av säkerhetskritiska inbyggda system med stora krav på realtidsegenskaper. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri, flyg men även övrig industri och telekom. Du kommer att vara placerad som konsult ute hos någon av våra kunder alternativt i åtagande för kunds räkning i våra egna lokaler.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör eller högskoleingenjör med inriktning mot systemutveckling. Du kan vara nyexaminerad eller erfaren – i de team vi nu sätter samman värderar vi olika erfarenheter och kompetenser. Vi ser att du har bakgrund inom mjukvaruutveckling, gärna inom utveckling av säkerhetskritiska mjukvarusystem, och att du redan har eller nu vill ta steget till att arbeta med utveckling på systemnivå. Meriterande är om du har erfarenhet av modellbaserad utveckling, exempelvis UML, Rhapsody, Simulink, Bridgepoint och/eller EA. Meriterande är även erfarenhet av reglerteknik och/eller signalbehandling samt algoritmutveckling i Matlab.

Din bakgrund är självklart viktig men dina ambitioner för framtiden är det som intresserar oss mest. På Combitech erbjuds du stora möjligheter till utveckling både personligt och professionellt. Vi söker dig som vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet och som tror på kraften i att kombinera olika kompetenser för att skapa innovation. Det viktigaste för oss är att du har ett genuint intresse av att utvecklas inom just ditt område.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?