Combitech Talent Program med inriktning elektronikkonstruktion

Vill du bli erfaren på rekordtid? Som deltagare i Combitech Talent Program erbjuder vi en unik möjlighet att kombinera konsultarbete och kompetensutveckling och därmed gå från nyutexaminerad till erfaren på rekordtid!

Din roll som deltagare i Combitech Talent Program

Du kommer att arbeta med elektronikkonstruktion för torpeder och missiler och med civila tillämpningar inom områden som övervakning och säkerhet. Typiskt är att arbetet är inriktat mot digital konstruktion för signal och bildbehandling. Skulle du ha intresse för analog konstruktion så finns det också gott om utmaningar. Uppgifterna omfattar allt från tolkning av krav till färdig produkt. Du har goda möjligheter att välja inriktning efter intresseområde.

Verksamheten bedrivs i projektform och har omfattande kontakter med andra teknikområden såsom mekanik och programvara. Sektionen som du kommer att tillhöra bidrar med elektronikkonstruktioner till alla projekt som har elektronikinnehåll.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är civilingenjör Y, D, E, ED eller liknande, med inriktning mot elektronikkonstruktion. Du är nyutexaminerad eller har jobbat några år. Vi ser gärna att du behärskar språk för konstruktion av programmerbara kretsar (VHDL).

Vi tror att du har ett passionerat intresse för elektronikutveckling, kanske även på fritiden. Du är social och trivs att jobba i team samt bidrar med konstruktiva idéer och nytänkande. Vi söker dig som ser utmaningen i avancerad elektronikkonstruktion och som kan leverera lösningar som svarar mot höga krav på prestanda och tillförlitlighet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Vi arbetar i teknikens absoluta framkant så vi förutsätter att du har goda kunskaper med dig i bagaget. Givetvis måste vi också kontinuerligt utbilda oss, att dina kunskaper är på topp är en nyckel till vår framgång. Vi erbjuder därför en mängd kurser för att skapa framtida specialister och ledare. Vi tror att du drivs av att göra skillnad och att du är en person som ser möjligheter i problem, som vill växa i en företagskultur där kompetensutveckling värderas lika högt som balans i livet. Vi verkar i en internationell miljö med möjlighet till tjänstgöring utomlands. Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och om våra CTP-program? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?