Elmekanikkonstruktörer

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som elmekanist/kablagekonstruktör

Som konstruktör hos oss på Combitech kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du arbetar i projekt av varierande teknisk och kommersiell komplexitet, i kvalificerade uppdrag i nära samarbete med våra kunder, främst på plats hos kund men även så kallade inhouse-uppdrag på kontoret kan förekomma. Våra kunder tillhör de större industrierna i regionen och din roll kan variera beroende på kund och projekt, men fokus kommer att ligga på kablagekonstruktion och närliggande elmekanik. Som konsult kommer du ha många intressanta utmaningar i dina uppdrag och du kommer allt eftersom kunna axla nya roller och ansvar.

Din roll som elmekanist/kablagekonstruktör innebär bland annat arbete med förstudier, konstruktion och installation av elektronik- och elkraftapparater, kablage, paneler, mätinstallation etc. I det dagliga arbetet kommer du att ha nära kontakt och samarbete med personer som arbetar inom olika kompetensområden som t.ex. el-schema, elektronikkonstruktion, mekanikkonstruktion, hållfasthet, systemutveckling, underhåll och miljö. Du jobbar oftast i team, tillsammans med andra konstruktörer, projektledare, inköpare, produktionstekniker mm. Vid inhouse-uppdrag kommer du arbeta i projekt som drivs från vårt kontor tillsammans med andra Combitech-kollegor. En viktig del i arbetet är därför en väl fungerande kommunikation med kunder och kollegor och du är en teamspelare.

Du kommer att utgå från vårt kontor i Karlskoga.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som elmekanist/kablagekonstruktör. Vi ser att du har erfarenhet av att arbeta i flera CAD-verktyg, där CATIA är extra meriterande. Har du erfarenhet av PDM-system såsom t.ex. TeamCenter eller SmartTeam och/eller erfarenhet av kablagerouting och installation i fordon är det positivt. Erfarenhet av arbete i CATIA V5-electrical, Enovia VPM V5, CHS eller liknande är särskilt meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med militära produkter eller fordon kommer du trivas på våra uppdrag. Goda kunskaper i engelska och svenska förutsätts, både muntligt och skriftligt.

Du som kommer trivas hos Combitech är en person som är intresserad av nya utmaningar. Vi ser att du har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor. Har du förmågan och intresset av att kombinera djup teknisk kunskap med en förståelse för affärsmässighet i konsultrollen kommer du passa hos oss!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?