Embeddedutvecklare redo för en chefsroll

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som konsultchef

Större delen av din arbetstid kommer du att spendera i konsultuppdrag inom ditt kompetensområde - embeddedutveckling. Tillsammans med våra kunder kan vi erbjuda spännande uppdrag som ger dig möjlighet att utveckla, och bredda, din kunskap och erfarenhet.

I rollen som konsultenhetschef kombinerar du ditt uppdrag med en ledarroll på cirka 20 procent. Rollen innefattar personalansvar för en mindre grupp vilket bland annat inkluderar gruppens och individens kompetensutveckling, medarbetarsamtal samt lönesättning. Tillsammans med vår avdelning för affärsutveckling arbetar du också med vår strävan efter leveransprecision - rätt konsult till rätt uppdrag.

Som Konsulchef är du en av Combitechs viktigaste kulturbärare! Du har en viktig coachande roll för dina konsulter, samtidigt som ni gemensamt hittar de rätta utmaningarna framåt. Rollen är omväxlande och utvecklande och du kommer att tillhöra ett glatt och engagerat gäng som värdesätter personlig utveckling och balans mellan arbete och fritid.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant utbildningsbakgrund och tidigare erfarenhet av att arbeta inom embeddedutveckling. Har du tidigare haft personalansvar eller någon form av ledarroll är detta mycket meriterande.

Förutom de tekniska kraven söker vi dig som är redo för nästa steg i din karriär! För att lyckas ser vi att du har ett genuint intresse för andra människor och deras drivkrafter. Du uppfattas som naturligt utåtriktad med ett stort engagemang och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du är lyhörd och har ett intresse av att lyssna till din grupp. Vi tror att du brinner för ledarskapsfrågor och vill vara med och utveckla vår grupp och Combitech till att bli den bästa av arbetsplatser!

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?