Exjobb: Nästa informationsförsörjningssystem

Din roll som Exjobbare

Hur skulle morgondagens informationsförsörjningssystem kunna se ut? Den frågan ställer vi oss på Combitech! Vi arbetar idag i ett system som bland annat kvalitetssäkrar uppgifter och effektiviserar insamling och produktion av data.

Men nu vill vi veta hur man kan bygga ett sådant system idag? Vilka delar saknar vi? För att lyckas med detta tror vi att vi behöver två studenter som kan gå in med ett nytt perspektiv och på så sätt komma med förslag på förbättring. Vår förhoppning är att vi ska kunna använda materialet för en framtida roadmap.

Exjobbet kommer att ge möjlighet till mycket bollande av idéer och ni ges fria händer med att komma med förslag - vi vill ta del av era tankar och idéer!

Vad kan du tillföra?

Vi är ute efter två studenter som ska skriva exjobb till våren. Ni läser exempelvis läser systemvetenskap, datavetenskap eller liknande, ni får gärna läsa olika program eller inriktningar. På grund av uppdragets karaktär krävs det att du innehar svenskt medborgarskap.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande. Arbetet kommer att utföras i våra lokaler i Växjö varav ni kommer att ha kollegor runt omkring er som kan stödja er i arbetet.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?