Exjobb: säkra militära system

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Exjobbare

Om du finner spänning med ny teknik och högteknologiska system så är ett examensarbete inom systemsäkerhet på Combitech något för dig. Systemsäkerhet är ett systems förmåga att inte medföra skada på person, egendom och/eller miljö. Inom systemsäkerhetsområdet identifieras, värderas och om möjligt reduceras risker under hela ett systems livslängd för att kunna bringa tillfredställande säkerhet för användare. De system vi analyserar och utvärderar är i största utsträckning av militär art. Projekt vi är involverade i nu är bl.a. nya svenska ubåten A26 samt nya JAS 39E.

Vad kan du tillföra?

Vi söker två studenter som tillsammans vill skriva sitt examensarbete inom systemsäkerhet under våren 2018 hos oss på Combitech. För att lyckas tror vi att ni båda läser en ingenjörsutbildning med inriktning Industriell ekonomi eller Maskinteknik.

Som person är du drivande och nyfiken, du ger dig inte i första taget. Samtidigt som du är noggrann och analyserande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?