Expert inom eftermarknad?

Din roll

Fokus på eftermarknaden ökar för de flesta produktutvecklingsbolagen, inte minst inom fordonsbranschen. Detta gör att vi nu söker personer med expertis inom flera olika tekniska områden som SW-download, diagnostik och felsökning, serviceplanering/-optimering osv.

Är du på jakt efter din nästa utmaning? Då är Combitech rätt företag för dig. I rollen som konsult hos oss har du möjlighet att testa olika arbetsuppgifter, roller och branscher - ett perfekt nästa steg för dig att hitta rätt i karriären.

Vad kan du tillföra?

Vi söker personer med hjärta och hjärna. Hos oss får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är en öppen kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram stora som små projekt och förstår vikten av en bra kundrelation.

Vi tror att du har en högskole- eller civilingenjörsutbildning med inriktning mot elektro, datavetenskap, fysik eller motsvarande. Tjänsten kräver hög teknisk kompetens som täcker allt mellan system och detaljnivå, vi ser därför gärna att du har minst 5 års erfarenhet ifrån liknande arbete och självklart ett brinnande intresse för området.

På Combitech blir du bättre. Ny kunskap och kompetensutveckling är en del av vår företagskultur. Ett exempel är vår populära kursvecka. Senast samlades 900 av våra medarbetare för att ha roligt, nätverka och utvecklas både personligt och professionellt. I september åker vi igen. Är du med?

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!