Experter till Cyber Security Innovation Lab

Allt är uppkopplat. Allt styrs av digital information. Utmaningen är att hantera allt vad det innebär, först då kan vi skydda verksamheter och tillgångar. Combitech hjälper samhället att möta utmaningarna, lägga en långsiktig grund och inte minst skapa ett effektivt arbetssätt. Tillsammans bidrar vi till ett tryggare samhälle. Vill du vara med?

Din roll i Combitech

Combitech jobbar i teknikens framkant genom vårt Innovation Lab där vi hjälper våra kunder att realisera morgondagens säkerhetsutmaningar. På grund av den snabba digitaliseringen så jobbar vi utifrån olika Proof of Concepts eller att realisera idéer som kan vara morgondagens tekniska lösning. Mer och mer ligger också i olika molnplattformar och det innebär också nya sätt att jobba med säkerhet.

Arbetet innebär både att vara ute hos kund och hjälpa till med specifika problem samt även jobba med innovation inom Cyber Security.

Som anställd hos oss kommer du att tillhöra Sveriges största grupp av kvalificerade säkerhetskonsulter, eftersom Combitech är Sveriges ledande konsultföretag inom information- och kommunikationssäkerhet. Vi har över 220 specialister inom detta område, och utför mer än 500 uppdrag per år.

Din kompetens och erfarenhet

Nu söker vi dig som har en bakgrund inom Cyber Security eller annan teknisk bakgrund (mjukvaruutveckling, drift, etc) och har ett har ett stort intresse inom området och vill arbeta i team med andra specialister! Vi söker både dig som har erfarenhet inom området och du som är i början av din karriär. Det viktigaste är att du är intresserad och kreativ och vill arbeta inom området.

Några område som vi efterfrågar erfarenhet inom är;

• Google Cloud Platform, Amazon Web Services, Azure Cloud Platform

• Containers, dockers, orkestrering av containers

• Kafka

• Kubernetes

• Open API & GRPC

• Säkerhetstekniker sås om PKI, kryptering mm

• Mjukvaruspråk med fokus på java men även c, c++, etc

• Artificiell Intelligence inom säkerhetsövervakning

• Bug Bounty

• IoT system

Dina personliga egenskaper

Vi söker dig som vill ha ett varierat arbete och som ser nya uppgifter som en möjlighet att utvecklas. Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Får du en uppgift driver du den i mål. Du har till grunden en positiv inställning och en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss. Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten redan idag via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.

Combitech är ett nordiskt teknikkonsultbolag med över 1850 medarbetare i Sverige, Norge och Finland. Företaget är ett självständigt bolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB.