Hållfasthetsingenjörer som vill arbeta med flyg!

Din roll som beräkningsingenjör

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Det råder stor efterfrågan på ingenjörer mot flygindustrin därför behöver Combitech i Göteborg förstärka med ytterligare beräkningsingenjörer. Vi letar efter både nyexaminerade och dig med ett par eller flera års erfarenhet. Som Beräkningsingenjör kommer du att hålla på med tekniska beräkningar och simuleringar inom områden som hållfasthet, strukturanalys och FEM. Du kommer att ingå i en grupp med erfarna och kunniga beräkningsingenjörer.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du som söker är civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning mot mekanik och hållfasthetslära. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med Hållfasthet och livslängdsdimensionering. Kunskaper i Hypermesh, Abaqus och Nastran eller liknande mjukvaror är meriterande. Har du dessutom erfarenhet från offshorebranschen ser vi det som ett plus.

Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vidare tror vi att du är lyhörd, prestigelös samt har ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också egenskaper som vi värderar högt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten.
Bifoga gärna betyg i din ansökan. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!