Juniora embeddedutvecklare

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som junior embeddedutvecklare

Vi vill nu stärka vårt team i Karlskoga med juniora konsulter inom inbyggda system. Som junior konsult har du många erfarna kollegor att lära dig och stöttas av, men vi vill såklart även ta del av dina nya tankar och idéer.
Våra kunder finns främst inom försvarsindustrin där du får jobba med teknik i framkant.

Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har, förutom kontinuerlig utveckling i form av egenutvecklade kurser, regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling. Detta för att ge förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyexad civilingenjör eller motsvarande och är en duktig C++ och/eller C-utvecklare. Linux är din hemmaarena, både som användare och som målmiljö för utveckling.

Har du erfarenhet av ett eller flera RTOS eller andra OS för inbyggda system är det klart meriterande. Erfarenhet av byggmiljöer för olika operativsystem och processorarkitekturer är även det meriterande.

Vi söker dig som är en lösningsfokuserad och genuint teknikintresserad programmerare med en professionell framtoning.
Du gillar nya utmaningar, har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. För oss är det viktigt att du är engagerad och ständigt vill utvecklas och utmanas tillsammans med oss. I konsultrollen är det viktigt att du har lätt för att skapa goda relationer till de omkring dig.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?