Juniora embeddedutvecklare

Vi tror på kraften i att kombinera kompetenser och personligheter. Därför söker vi dig som vill utmanas och utvecklas i en kultur där vi tillsammans skapar hållbar nytta för människor, verksamheter och samhället i stort. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som embeddedutvecklare

Vi vill nu stärka vårt team i Stockholm med juniora konsulter inom inbyggda system. Som junior konsult har du många erfarna kollegor att lära dig och stöttas av, men vi vill såklart även ta del av dina nya tankar och idéer! Vi tror på kombinationskraft och att vi är som bäst när vi tar hjälp av varandra. Som konsult hos oss på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling, stabila anställningsvillkor och intressanta uppdrag.

Våra kunder finns främst inom telekom, fordon och försvarsindustrin och som konsult hos oss får du möjlighet att vara på uppdrag hos några av Sveriges mest tekniskt avancerade företag.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyexad civilingenjör eller motsvarande och är en duktig C++/C-utvecklare. Linux är din hemmaarena, både som användare och som målmiljö för utveckling.

Vi söker dig som är en lösningsorienterad och genuint teknikintresserad programmerare. Du gillar nya utmaningar, har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ i ditt arbete. För oss är det viktigt att du är engagerad och ständigt vill utvecklas och utmanas tillsammans med oss.

Har du erfarenhet av ett eller flera RTOS eller andra OS för inbyggda system är det klart meriterande. Erfarenhet av byggmiljöer för olika operativsystem och processorarkitekturer är även det meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?