Kandidatansvarig - studenttjänst

Din roll som kandidatansvarig

Som kandidatansvarig letar du efter passande kandidater för oss att rekrytera till våra konsulttjänster. Du använder sig av kanaler såsom LinkedIn, GitHub och Monster för att leta upp personer som passar de kravprofiler som konsultcheferna tagit fram. Du har löpande kontakt med konsultcheferna för att stämma av kring deras behov och status på kandidater.

Tjänsten är mellan 20-50% beroende på hur mycket du kan jobba vid sidan av dina studier.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du läser personalvetarprogrammet eller liknande och har ett brinnande intresse för att rätt person hamnar på rätt plats. Du drivs av detektivarbete och att hitta nya lösningar när du stöter på problem. Du är strukturerad, kommunikativ och van att ta stort eget ansvar, det är meriterande om du har bakgrund inom ett serviceyrke. Ett teknikintresse är ett stort plus, då våra konsultroller är komplexa, och vi ser gärna att du har jobbat med sökningar med flera kriterier och villkor tidigare.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Combitech är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?