Konstruktörer och beräkningsingenjörer till nya T-X planet!

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som konstruktör/beräkningsingenjör

Brinner du för flygindustrins nya spännande projekt? Då är detta jobbet för dig! Saab tillsammans med Boeing har tagit fram ett skolflygplan till det amerikanska flygvapnet och Combitech i Trollhättan har därför fått möjlighet att utöka sin satellitverksamhet. Vi har en spännande höst framför oss med ett helt nytt projekt i startgroparna! Vi söker därför både beräkningsingenjörer och konstruktörer som vill vara med och driva detta framåt, både nyexaminerade och dig med ett par eller flera års erfarenhet. Läs gärna mer om planet på: http://www.boeing.com/defense/t-x/index.page

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är nyfiken på konsultrollen och vill utvecklas tillsammans med oss. Som konstruktör har du erfarenhet av Catia V5 samt relevant utbildning och i rollen som beräkningsingenjör kommer du att arbeta med strukturanalyser, det är därför viktigt att du har en god förståelse av statisk och dynamisk hållfasthet samt utmattning. För rollen som beräkningsingenjör är liknande arbeten meriterande samt erfarenhet av programvaror som Hypermesh/Optistruct och NASTRAN.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. Vi söker dig som är intresserad av nya möjligheter och har ett stort intresse av att utvecklas i din roll som konsult och ingenjör. För att trivas på Combitech tror vi att du är en öppen, kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida!