Konstruktörer

Din roll i Combitech

Som en del av vår växande mekanikenhet i har du stor möjlighet att påverka din fortsatta karriär inom området och ta del av utvecklande och utmanande uppdrag. Som konstruktör hos oss kan du förvänta dig inspirerande uppdrag, intressanta produkter och riktigt bra kollegor. Du kommer främst att arbeta hos våra kunder med uppdrag i deras linjeorganisation eller i projekt. I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer.

Som konsult på Combitech kommer din personliga utveckling i fokus. Vi har, förutom kontinuerlig utveckling i form av egenutvecklade kurser, regelbundna kursveckor med inriktning på personlig utveckling. Där får man, utöver utbildning, tillfälle att nätverka med kollegor från olika kontor. Allt detta för att ge rätt förutsättningar för att just du ska få den utveckling du önskar. För oss är det viktigt att du är engagerad och ständigt vill utvecklas och utmanas tillsammans med oss. Vi jobbar kontinuerligt för att bli ännu vassare inom vårt kompetensområde, både som grupp och som individer.

Din kompetens och erfarenhet

Du har relevant utbildning som civil-/högskoleingenjör eller motsvarande. Vi tror att du jobbat som produktutvecklare/mekanikkonstruktör i några år och är nu du redo att ta nästa steg i din karriär. Särskilt meriterande är tidigare erfarenheter av andra produktutvecklande företag där du utvecklat produkter från idé till färdig produkt.

Viktigt är också att du har god kunskap inom CAD-verktyg t.ex. Solid works, Creo, Catia eller NX. Erfarenhet från fordonsindustrin, kraftindustrin, kärnkraftindustrin eller försvarsbranschen är mycket meriterande.

Förutom god teknisk kompetens behärskar du både svenska och engelska väl i både tal och skrift.

Många av våra uppdrag innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. I dessa fall kommer det krävas att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning av en myndighet.

Dina personliga egenskaper

Dina personliga egenskaper är minst lika viktiga som din erfarenhet.

Vi tror att du är en öppen person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Du har lätt för att ställa om mellan olika uppdrag och är inte rädd för utmaningar, har en positiv grundinställning och tar egna initiativ. Du har en inre drivkraft av att vilja utvecklas och bredda din kompetens samt är villig att dela med dig av dina kunskaper till andra. Du är affärsmässig i ditt arbetssätt och förstår vikten av goda kundrelationer.

Din utveckling

Vi tror på kombinationskraft. Att det är mötet mellan olika spetskompetenser och personligheter som lägger grunden för vår framgång. Därför ger vi dig möjlighet att arbeta i teknikens framkant och växa på alla plan - personligt, kompetensmässigt och karriärmässigt. Våra forskningsbaserade metoder för erfarenhetsutbyte är unika liksom våra utbildnings- och talangutvecklingsprogram. För oss på Combitech är det självklart med balans mellan arbete, fritid och familjeliv.

Känner du igen dig i beskrivningen? Då kan du vara rätt person för oss.

Urvalet sker löpande. Ansök till tjänsten via länk.

Välkommen till Combitech!

Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller säljare av andra rekryteringstjänster.