Metodutvecklare, MBD - Produktionsteknik

Nu söker vi dig som vill arbeta med den senaste produktionstekniken och vill vara med att utveckla våra kunders processer! Till vårt team i Karlskrona söker vi nu en metodutvecklare med erfarenhet av MBD (Model Based Definition) implementering i produktionsmiljöer. Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Metodutvecklare

I din roll som metodutvecklare inom produktionsteknik, kommer du fördjupa dig i tekniken genom att utveckla metodiken och effektivisera arbetet för användarna. Du kommer att verka som ett stöd för våra kunder i införandet av MBD och anpassa denna process efter deras önskemål och behov, både inom konstruktion och produktion. För detta krävs god insikt i både konstruktion och produktion och hur dessa verkar tillsammans.

Du kommer att jobba med implementering av MBD i produktionsmiljöer. Att skapa effektivare processer genom att anpassa gränssnittet mellan systemet och användaren, så att användarnas önskemål anpassas efter behov för hela verksamheten.

Dina utmaningar kommer vara att tillgodose användarnas behov på bästa sätt, vilket görs i samarbete med kravställare som arbetar nära användarna. Det här kommer göras via metodik som skrivs på ett tydligt och pedagogiskt sätt som skapar effektivare produkt- och produktionsutveckling. Användarna ska då enkelt kunna använda metodiken och därmed utföra sitt dagliga arbete effektivt och smart så att intilliggande verksamheter också kan arbeta effektivt.

Du kommer att arbeta självständigt hos kund, men ibland i ett team. Uppdragens karaktär, samt längd, varierar och du kan komma att ingå i ett team med andra Combitechkonsulter eller i ett team med medlemmar från kundens organisation. Resor kan förekomma inom Sverige, oftast över dagen, men du utgår från vårt kontor i Karlskrona.

Vad kan du tillföra?

Vi letar efter dig som brinner för effektivisering och för att skapa framtidens arbetssätt i en roll som metodikutvecklare för produktionsteknik. För att du ska lyckas tror vi att du har erfarenhet av implementering av MBD (Model Based Definition) i produktionsmiljöer. Vi tror även att du har en examen som Civilingenjör eller Högskoleingenjör med relevant inriktning. Vi ser gärna att du har erfarenhet inom något eller några områden såsom konstruktion, simulering (montering/ergonomi/robot/mm), produktionsberedning, underhållsberedning, virtuell utveckling, virtual manufacturing, metodikframtagning eller användarstöd.

Som person har du en god förmåga att kritiskt analysera information för att kunna avgöra vilken information som är relevant. Du är även duktig på att följa en kravbild, men vågar också ifrågasätta och komma med förbättringsförslag. Du trivs med att arbeta med andra människor och har lätt för att kommunicera kan på ett effektivt och pedagogiskt sätt utbilda och informera användarna om gällande metodik.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?