Mjukvaruutvecklare inom inbyggda system

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Mjukvaruutvecklare

Som mjukvaruutvecklare på Combitech får du möjlighet till en attraktiv kombination av bransch- och teknikbredd, där uppdragen kan variera från hårdvarunära mjukvaruutveckling till utveckling av funktioner på applikationsnivå ofta med höga krav på säkerhet och realtidsegenskaper. Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri, flyg men även inom övrig industri och telekom. Våra uppdrag spänner över hela utvecklingscykeln från systemering, arkitektur och design till implementation och verifiering. Du kommer att vara placerad som konsult ute hos någon av våra kunder alternativt i åtagande för kunds räkning i våra egna lokaler.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är ingenjör eller motsvarande med en inriktning mot mjukvaruutveckling. Vi söker dig, nyexaminerad eller erfaren, som letar efter din nästa utmaning i karriären. Meriterande är om du har erfarenhet av följande tekniker/verktyg eller motsvarande:

  • C/C++, ADA
  • Linux, alternativt något annat RTOS, som målmiljö
  • Scriptning (ex. bash, Python)
  • Säkerhetskritisk programvara
  • Modellbaserad utveckling, UML, Rhapsody, Simulink, Bridgepoint, EA
  • Reglerteknik och/eller signalbehandling
  • Algoritmutveckling i Matlab

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för teknik och som gillar utmaningar. Du är social och har lätt för att samarbeta och skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning och tar gärna egna initiativ. Vi tror även att du tycker att det är inspirerande att vara med och driva fram både stora och små projekt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?