Projektledare/Projektsamordnare

Vill du vara delaktig i att leda och samordna utvecklingen av säkra IT-lösningar åt Försvarsmakten?

Din roll som projektledare/projektsamordnare

I denna roll kommer du få vara med och driva tekniskt tunga projekt mot FMV inom ramen för ledning/samband/telekrig. Du kommer arbeta tätt ihop med kunden och andra intressenter men även samordna och fördela resurser internt för att nå projektmålen.

Vad kan du tillföra?

Du drivs av att lösa kundens behov av tekniska lösningar med höga säkerhetskrav. Du trivs i långa projekt där tät interaktion med kunden är A och O. Troligtvis har du en ingenjörsexamen inom data eller systemvetenskap, alternativt har du erfarenhet från Försvarsindustrin eller Försvarsmakten inom ledningssystem/samband/telekrig. Förutom din formella kompetens har du god förmåga att bygga och bevara relationer med medarbetare och kunder.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?