Rådgivare inom krisberedskap

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som krisberedskapsrådgivare

Combitech är en av Sveriges största konsultbolag inom krisberedskapsområdet. Efterfrågan på våra tjänster är stor i hela landet och vi jobbar idag med flera av Sveriges mest utmanande uppdrag. Som konsult hos oss har du möjlighet att arbeta med det mesta inom riskhantering, krisberedskap och kontinuitetsplanering. Vi bistår våra kunder i att identifiera och analysera sina risker och sårbarheter, att uppnå en högre medvetenhet genom utbildningar och övningar samt att ta fram och revidera planverk för att stå bättre rustade i en kris.

Kunderna finns inom både den offentliga och den privata sektorn över hela landet, detta innebär att resor förekommer i tjänsten. Just nu söker vi främst nya medarbetare till kontoret i Stockholm, men Combitech har verksamhet på många orter och vi tar därför gärna emot ansökningar även från dig som vill arbeta på andra ställen.

Att förstå komplexa verksamheter och föreslå anpassade lösningar är en viktig kvalifikation hos alla våra konsulter. Genom att förbereda organisationer för allvarliga händelser och kriser bidrar vi till en mer flexibel, anpassningsbar och uthållig verksamhet. En verksamhet som är redo för framtiden, oavsett vad den innehåller.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som, tillsammans med oss, kan möta framtida utmaningar inom vissa specifika områden.

Vi tror att du som söker troligtvis är senior i din yrkesroll och har erfarenhet från näringslivet inom riskhantering, krisberedskap, kontinuitetsplanering & säkerhet eller erfarenhet av risk- och sårbarhetsanalyser på regional eller nationell nivå eller kanske erfarenhet av generellt arbete med samhällets krisberedskap på nationell nivå. Kanske har du jobbat som säkerhetschef, säkerhetssamordnare eller jobbat med planering för civilt försvar vid kommun, länsstyrelse, landsting eller central statlig myndighet?

Du har en akademisk examen inom statsvetenskap, krishantering eller motsvarande och god kunskap om och praktisk erfarenhet av det svenska krisberedskapssystemet.

Vi tror att du är engagerad, socialt kompetent och har en förmåga att skapa och utveckla relationer med de runt omkring dig. Du har lätt att se helheten, är lösningsfokuserad och inspireras av att göra affärer. Du är noggrann, punktlig och levererar alltid med kvalitet inom överenskomna ramar. Att kunna skriva text och presentera information är mycket viktiga egenskaper. Således kan skriv- och presentationsprov komma att genomföras.

Flera av våra uppdrag omfattas av svensk försvarssekretess och du kommer därför genomgå en registerkontroll.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende konsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?