Strategiska tekniska inköpare

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som inköpare

Du kommer att vara konsult inom strategiskt inköp inom teknik hos någon av våra kunder. Det kan innefatta ansvar för att säkerställa rätt leverantör och avtal, kostnadseffektiv försörjning, förhandling och kontinuerlig leverantörsutveckling eller driva inköpsrelaterade projekt. Du kommer att arbeta självständigt hos kund, men oftast vara en del av ett team. Uppdragens karaktär varierar och du kan komma till en kund där det finns andra Combitech-konsulter eller där du enbart arbetar med medlemmar från kundens organisation. Resor kan förekomma såväl inom Sverige som utomlands.

Vi har uppdrag inom inköp- och logistikområdet där vi går in som konsulter i våra kunders verksamhet och stöttar dem i tekniskt förändringsarbete. Våra tjänster syftar till att öka våra kunders konkurrenskraft och lönsamhet.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning eller likvärdig erfarenhet. Vi tror att du har minst ett par års erfarenhet av främst strategiskt arbete, gärna i kombination med operativt, där du självständigt ska ha bedrivit upphandling eller projektledning inom det tekniska inköpsområdet.

Vi värdesätter en god kommunikationsförmåga och en vana att arbeta metodiskt och målmedvetet. För att lyckas och trivas hos oss tror vi att du är drivande, har förmåga att skapa kontakter och kommunicera samt har ett kommersiellt intresse. Goda språkkunskaper såväl muntligt som skriftligt i svenska och engelska är ett krav. Är du en nyfiken person med ett stort engagemang och en stark inre drivkraft så kommer du känna dig hemma i Combitech och hos våra kunder. För rätt person finns många möjligheter för en god utveckling.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?