Teknikinformatörer / Informationsingenjörer

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som teknikinformatör

Tycker du att det är intressant att ta reda på hur tekniska produkter fungerar och beskriva dem för olika målgrupper? Då kan tjänsten som teknikinformatör i Jönköping vara något för dig!

Vi har olika typer av uppdrag och vill därför träffa både dig som har lång erfarenhet och är redo för större utmaningar och dig som är i början av din karriär.

Arbetsuppgifterna kan innebära produktion av instruktionsböcker, reservdelskataloger eller annan teknisk information som beskriver en produkt eller ett system. Det kan också handla om analys av behov, krav och processer för den tekniska dokumentationen. Våra kunder finns främst inom industri och försvar.

Beroende på uppdrag genomförs arbetet antingen på plats hos kund eller från vårt kontor.

Vad kan du tillföra?

För att bli framgångsrik som teknikinformatör hos Combitech bör du framförallt ha ett genuint intresse för framtagning av teknisk information. Vi ser även gärna att du har någon form av ingenjörsutbildning (exempelvis inom mekanik, elektronik) och/eller några års erfarenhet inom området. Extra meriterande är om du har erfarenhet av CMS, XML och/eller ILS.

Då du kommer att arbeta i nära samarbete med kunden är det en klar fördel om du har erfarenhet från att självständigt definiera, sätta upp och driva projekt på uppdrag av kund.

Vi söker dig som vill ha kul på jobbet! Vi tror att du är nyfiken och kreativ med ett stort engagemang. Du har till grunden en positiv inställning och har en förmåga att se möjligheter. Du är öppen och lyhörd samt har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?