Teknisk Handläggare inom Grund och förvaltningsdata

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Teknisk handläggare

Vi behöver nu förstärka vårt team som arbetar med projekt inom grund och förvaltningsdata och produktionsstöd. Här kommer du att tillhöra ett erfaret team och inneha arbetsuppgifter som, materielkodifiering inom Grund- och Förvaltningsdata och Nato Codification System, indatering i försvarlogistikens förnödenhetsregister, administration i flera olika stödsystem samt framtagning/editering av reservdelskataloger.

Du kommer att tillhöra vårt Växjö eller Linköpingskontor.
Tillsättning snarast, urval och intervjuer sker löpande.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en utbildningsbakgrund med teknisk inriktning. Har du dessutom vidareutbildat dig inom el, maskin eller motsvarande så är detta meriterande. En bakgrund inom försvaret är ett plus. Du har ett teknikintresse ut i fingerspetsarna, en god datorvana och trivs med att arbeta metodiskt och utredande.

Du har erfarenhet av något eller flera av FM/FMV system som PDR, GoF WEB, TIA GoF, LIFT, PRIO, BORIS, DITO, PMF. Du är van vid att läsa ritningar, standarder och produktspecifikationer. Har du kännedom om NATOs system för klassificering av materiel samt kunskap om NATO Master Catalogue of References for Logistics är det meriterande.

Du behöver även ha goda kunskaper i svenska och engelska, både muntligt och skriftligt, då stor del av arbetet innebär kontakter med kund.

Som person är du noggrann, analytisk och trivs med att arbeta administrativt. Du är serviceinriktad och har lätt för att samarbeta med kollegor, tillsammans driver ni arbetet i mål.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Att vara konsult på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn?