Combitech Talent Program – Vår unika satsning för nyexade ingenjörer

Succékonceptet CTP är tillbaka i en ny storsatsning! Är du nyexad och vill fokusera på din kompetensutveckling i kombination med spännande uppdrag i teknikens framkant? Sök till Combitech Talent Program - en ambitiös utbildningssatsning som ger dig en helt unik start på din karriär!

Din roll i COMBITECH TALENT PROGRAM

Combitech Talent Program, vårt unika utvecklingsprogram som tagits fram i nära samarbete med KTH, ger dig en unik och individuellt anpassad raketstart på din karriär!

I programmet varvar du spännande konsultuppdrag med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling i enlighet med Combitechs omtalade och erkända metodik. I ditt uppdrag kommer du ha en varierande vardag inom något av följande områden:

  • Mjukvaruutveckling
  • Systemutveckling
  • Mekanik
  • ILS
  • Elektronik
  • Strategiskt inköp, Inköpskvalitet
  • Verifiering

Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder tillgång till långsiktig professionell utveckling och möjligheten att ta dig från nyutexaminerad till erfaren på rekordtid!  

Ansök till programmet

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är nyutexaminerad alternativt snart nyutexaminerad högskole- eller civilingenjör inom exempelvis datateknik, elektronik, teknisk fysik, maskinteknik eller motsvarande.

Som person inspireras du av nya utmaningar som du, genom samarbete, får möjlighet att lösa tillsammans med dina kollegor. För dig är det viktigt att ha kul på jobbet och att känna ett engagemang för det du arbetar med. Genom ditt engagemang strävar du efter att uppnå gemensamma mål och en god teamkänsla.
 

Vi ser gärna att du är en målmedveten och nyfiken person som drivs av professionell och personlig utveckling.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Ansök till programmet