.NET-utvecklare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som .Net-Utvecklare

Som .Net utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma, samt påverka, ditt arbete. Din roll innebär att du kommer att arbeta med arkitektur, design och systemutveckling tillsammans med någon eller några av våra många kunder, antingen på plats hos kund eller på distans från vårt kontor. Du kan även vara delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden.

På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle. Vill du vara med på vår resa?

Här är högt i tak och vi är kontinuerligt under förändring då vår vardag förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar.

Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har jobbat med .Net utveckling minst 5 år, gärna inom både frontend och backend. Du har erfarenhet av .NET framework, .NET core, traditionell webbutveckling såsom ASP .NET och MVC, databaser som SQL Server samt Entity Framework.

Det är även meriterande om du jobbat med Frontend ramverk (ex. Angular, React eller Vue.js), AWS/Azure/Google clouds eller CI/CD. Vi ser även att du har erfarenhet av SCRUM, RUP, UML eller liknande arbetsmetoder.

Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor.

Du är öppen och lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning och trivs bra när du får ta dig an nya utmaningar och kan ta egna initiativ. Att driva fram stora som små projekt tycker du är inspirerande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Vi tar semester i juli och tar upp rekryteringsprocessen igen i mitten av augusti. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!