.Net utvecklare - Till vårt åtagandeteam i Växjö

På Combitech ser vi på dig och din roll ur flera perspektiv. Vi vill att du ska stimuleras i ditt uppdrag. Bidra med energi i ditt team. Utveckla din kompetens. Känna trygghet i din anställning. Och uppleva balans i livet. Allt detta gör Combitech unikt. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig. 
 

DIN ROLL SOM .NET UTVECKLARE

Vill du vara med och utveckla vårt duktiga team av .Net utvecklare? Är du nyfiken och kreativ med ett stort engagemang? Då kommer du trivas hos oss! Vi söker dig som har jobbat med .Net utveckling, gärna inom både frontend och backend. Du drivs både av att dela med dig av dina erfarenheter och att ta del av andras kunskap för utveckla så väl dig själv som dina kollegor. Som .Net utvecklare hos oss kommer du att ha en omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma och påverka ditt arbete. Din roll innebär att du kommer att arbeta med arkitektur, design och systemutveckling tillsammans med någon eller några av våra många kunder i något av våra åtagandeteam beroende på vad som passar just dig. Du kan även vara delaktig i att bygga och utveckla vår verksamhet och våra erbjudanden.


På Combitech arbetar vi i teknikens framkant. Vi digitaliserar bland annat gruvbranschen tillsammans med LKAB, ABB, Epiroc och AB Volvo. Med nyskapande samarbeten i digitala ekosystem skapar vi framtidens gruva som är koldioxidfri, digitaliserad och autonom. Inom detta och andra projekt är det viktigt, och en del av vår strategi, att det vi gör tillför samhällsnytta och värnar om miljön. Vill du vara med på vår resa?


Oavsett bransch arbetar samtliga våra kunder med avancerad teknik och drivs av den tekniska utmaningen, något vi hoppas även du gör!

VAD KAN DU TILLFÖRA?

Vi söker dig som tycker att det är spännande att vara med att bygga något nytt tillsammans med dedikerade och passionerade kollegor. Här är högt i tak och vi är ständigt under förändring då vår vardag hela tiden förändras med kundernas behov och önskemål. Vi diskuterar oavbrutet nya tekniker och områden för att kunna hjälpa våra kunder att möta nya utmaningar och förutsättningar.

Du är öppen och lyhörd och har lätt för att skapa goda relationer med kunder och kollegor. Du har en positiv inställning och trivs bra då du får ta dig an nya utmaningar och kan ta egna initiativ. Att driva fram stora som små projekt tycker du är inspirerande. En del av vår strategi är att jobba med att tillföra kunskap och tjänster för ett hållbart och tryggt digitalt samhälle.
 

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!
 

KOM OCH GÖR SKILLNAD

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!