Account Manager / Säljare - Till vårt växande kontor i Malmö

Din roll blir att ansvara för några av våra viktigaste kunder, förstå deras utmaningar och jobba med försäljning utifrån detta. Combitech skapar affärsnytta och värde genom att bygga digitala ekosystem med våra kunder. Med kunskap och erfarenheter från digitalisering av flyg, försvar och telekom i kombination med att vi är en av de största inom cybersäkerhetsfrågor.

Din roll som Account Manager / Säljare

Vi söker dig som kan ta ett AM- ansvar och jobba med försäljning mot några av våra viktigaste kunder i regionen, bygga och vidareutveckla relationer. Fokus kommer att vara på att aktivt identifiera nya affärsmöjligheter och driva dem till avslut men även hålla kontakt med nuvarande kunder. Vårt fokus är etablering av nya tjänster där fokus ligger på åtaganden/arbetspaket.

För att lyckas krävs det att du har god förståelse för kunden, dess verksamhet samt är lyhörd för deras behov. Genom kreativitet, uppfinningsrikedom, god intuition och att snabbt få ett helhetsperspektiv förväntas du utveckla kunder, affärer och försäljning. Vårt breda tjänsteutbud gör att du kommer att möta olika kunder inom varierande områden.

Vi söker en person till Malmöregionen.

Vad kan du tillföra?

Vi har höga målsättningar inom Combitech de kommande åren. Vi söker därför dig som vill vara med och jobba tillsammans med oss för att förverkliga dessa. För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi söker dig som har ett brinnande intresse för att skapa långsiktiga relationer och förstår vikten av att sätta kundens behov i centrum. Egenskaper såsom idérikedom, framåtanda och en vilja till samspel är viktiga för att lyckas hos oss. Samtidigt är det viktigt att du har ett inre driv och kan arbeta självständigt för att nå dina försäljningsmål. Som företrädare för Combitech förväntas du arbeta relationsskapande med våra kunder och se till att vi hittar de bästa lösningarna till våra kunder.

För att lyckas i rollen är det en fördel om du har en vana att röra dig på olika nivåer hos våra kunder. Har du ett väletablerat kontaktnät samt erfarenhet av ledning eller affärsutveckling inom branschen är det mycket meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan redan idag. Intervjuer sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!