Affärsområdeschef

Är du en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med god förmåga att sätta, motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare? Brinner du för att utveckla ditt affärsområde och dina affärsrelationer? Vill du dela vår passion och stolthet i att kunna erbjuda våra kunder och partners hållbara och säkra lösningar för ett framtida digitaliserat samhälle? Har du erfarenhet av och förståelse för Produktinformation och vill ta en ledande roll i att stötta våra kunder och partners i de utmaningar som framtiden medför? Om du vill vara med på resan kan du vara just den vi söker!

Din roll som affärsområdeschef

Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår framåtriktade satsning och fokusering i Östersund söker vi nu en Affärområdeschef inom divisionen Technical Information Solutions. Affärsområdet består idag av ca 45 konsulter.

Våra kunder finns idag främst inom försvarsindustri, övrig industri, och telekom. Du har det fulla ansvaret för affärsområdet och att utveckla och driva det framåt tillsammans med dina underställda resultatenhetschefer. I rollen som affärsområdeschef ingår affärsansvar kring resultat, uppdrag, sälj, nysälj samt att hålla en nära kontakt med kunder och partners. Du kommer att ingå i en av företagets divisionsledningar och rapporterar till divisionschefen.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tidigare har haft personal- och verksamhetsansvar för underställda operativa chefer med stort eget ansvar. Du har erfarenhet av budgetarbete och att ha eget resultatansvar. God förmåga att se affärsmöjligheter, att kunna leda och delta i säljarbete för att på så sätt bygga långsiktigt lönsamma affärer och goda kund- och leverantörsrelationer är en förutsättning för jobbet. Har du ett brett kontaktnät i regionen och en bakgrund inom produktinformation är det ett stort plus.

Vi tror att du har ett närvarande och tillgängligt ledarskap, synligt för medarbetarna i affärsområdet. Du har intresse och förmåga för att utveckla verksamhet och individer. Din känsla för att bygga god kultur med stor öppenhet bygger på grundläggande och humanistiska värderingar. Vi tror att du är en god lyssnare och coach, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!