Apputvecklare - för morgondagens uppkopplade system

Som konsult hos Combitech får du möjlighet att hjälpa kunder som är ledande i sina branscher att driva utvecklingen framåt och skapa nya värden. På köpet erbjuder vi branschens bästa kompetensutveckling och hållbara anställningsvillkor. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Apputvecklare

Vi söker flertalet erfarna apputvecklare, mjukvaruarkitekter som har jobbat i rollen som utvecklare eller arkitekt i några år. Vi söker personer med erfarenhet inom Android/IOS som vill utveckla infotainment och fleet/servicesystem för våra kunder. Vi erbjuder intressanta uppdrag där vi arbetar i Agila team i teknikens framkant. Du kan jobba med åtagande i våra fina lokaler eller som expert/mentor på plats hos våra ramavtalskunder.

Som konsult hos Combitech jobbar du ute hos någon av våra kunder, alternativt i kundprojekt i våra egna lokaler. Hos oss är du en del av ett företag som fokuserar på individen, det gäller såväl i din egen kompetensutveckling både tekniskt och på ett personligt plan, som i valet av konsultuppdrag.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har teknisk utbildning och som har passion för apputveckling. Har du några års erfarenhet av att jobba med utveckling i Agila team samt har erfarenhet av antingen Android, IOS, så är du rätt person för oss. Har du erfarenhet av mjukvaruutveckling i olika språk är detta meriterande. Har du dessutom erfarenhet av Java, C++ och/eller Python, Agile utveckling, Kanban, Jenkins/Git samt Jira så är även det meriterande. Låter det intressant?

För oss är de personliga egenskaperna särskilt viktiga. För att trivas på Combitech är du en person som är intresserad av nya utmaningar. Vi tror att du är nyfiken, ambitiös och drivande. Vi värdesätter förmågan att samarbeta och utveckla goda relationer med både kunder och kollegor. Det är ett krav att du har god förmåga att kommunicera i såväl tal som skrift på både svenska och engelska.

Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Tezcan Can, +46102156436