Atlassian Specialist

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. På Combitech får du
möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.
Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig.

Din roll som Atlassian Specialist:

Som Atlassian Specialist hos oss kommer du att ha en väldigt omväxlande roll, med stora möjligheter att vara med och forma samt påverka ditt arbete. För att passa in hos oss tror vi att du är lyhörd och ödmjuk inför kundernas behov och vi ser gärna att du på eget initiativ ska kunna hämta in kundens krav, designa lösningar för att stödja kundens verksamhetsprocesser, genomföra konfiguration och leveranser till kunden. Du känner väl till implementation och utformning av en lösning från början till slut i användandet av Atlassians produkter.

Du kan på ett konstruktivt och självgående arbetssätt planera workshops och utbildningar för både slutanvändare och administratörer och kan stötta kunden i förvaltningen av implementerade lösningar. Vi vill att du ska kunna hantera Jira Software, Jira ServiceDesk och Confluence (on-prem- och cloud-instanser) och kunna erbjuda rekommendationer om optimering och säkring av arbetsflöden och behörigheter så att team på olika nivåer kan använda Jira och Confluence på ett sätt som bäst passar deras behov.

Vi tror också att du är mycket bra på att underhålla och skapa förtroende hos kunder för en långvarig relation. Att du håller dig uppdaterad med vad som händer med Atlassians produkter är något vi ser som självklart. I din roll som konsult är du Combitechs ansikte utåt och genom din erfarenhet och kompetens bidrar du till att utveckla våra kunders affärer. Dessutom är du en viktig del av kompetenscentret och dess kompetensnätverk, där du med hjälp av erfarenhetsutbyte och lärande tillsammans med andra kollegor bidrar till att vi tar fram de allra vassaste lösningarna inom området.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör eller liknande med relevant inriktning och att du har ett par års bred erfarenhet av utveckling. Du har troligen kommit i kontakt med ett flertal verktyg och teknologier eller åtminstone har du kännedom om dem. Du bör även ha förståelse för IT-arkitektur i större organisationer, samt vara bekväm med Agila utvecklingsmetoder.

Du ska ha en förståelse för och känna dig bekväm med ett flertal av nedanstående:

 

·       Mycket skicklig inom Atlassian Suite (JIRA, Bitbucket, Confluence)

·       SQL-databasfärdigheter

·       Erfarenhet av att använda och administrera versionskontrollsystem

·       Dokumentationsförmåga

·       En vilja att strukturera och förtydliga arbetsflöden

·       Möjlighet att använda en mängd olika open source-tekniker och verktyg

·       Erfarenhet av system och IT-verksamhet

·       Allmän förståelse för utvecklingsprocesser och programmering

·       Bekväm med samarbete, öppen kommunikation och att nå ut över funktionella gränser

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!