Beräkningsingenjör - inom flyg och fordon

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll i Combitech

Du har nu möjlighet att bli en del av vårt vassa beräkningsteam i Stockholm. Med oss har du möjlighet att påverka din fortsatta karriär och att ta del av utvecklande och utmanande uppdrag. Vi tror att våra konsulter trivs och presterar bäst då man känner trygghet och engagemang från sin arbetsgivare, samt att man är delaktig i en utvecklande miljö. För att möjliggöra detta satsar vi mycket på kunskapsutbyte, omfattande kursverksamhet och en human inställning till arbete och privatliv.

Vad kan du tillföra?

Vi ser gärna att du har jobbat som beräkningsingenjör några år och känner nu att du vill ta ett steg vidare i din karriär, utmana dig själv och byta miljö. Vi ser att du känner dig trygg i dimensionering med hjälp av handboksmetoder såsom skalbuckling, knäckning och klassisk balkböjning. Vi ser gärna att du har goda kunskaper inom FE-modellering och väl insatt i etablerade beräkningsmetoder. Mycket meriterande är erfarenheter från flygindustrin eller fordonsindustrin samt kunskaper i Matlab och MathCad men även etablerade beräkningsprogram såsom Nastran, Abaqus, Ansys mm. Har du erfarenhet av provning är det också ett plus.

Goda kunskaper i både svenska och engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt. Många av våra uppdrag omfattas av försvarssekretess därmed krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Som person är du organiserad och har ett genuint intresse för beräkningsarbetet. Du är drivande, analytisk och stimuleras av att arbeta med problemlösning. Du ska ha lätt för att upprätthålla goda relationer med personer i din omgivning, såväl anställda som kunder. Resor i tjänsten kan förekomma.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Jonas Lagerqvist, +46858084729