Beräkningsingenjör - med känsla för hållfasthet

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som beräkningsingenjör

Combitech i Trollhättan behöver förstärka med ytterligare beräkningsingenjörer. Vi letar främst efter dig med ett par eller flera års erfarenhet av beräkning/hållfasthet både vad gäller statisk dimensionering och livslängdsdimensionering. Du behöver ha en nyfikenhet och ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. I det dagliga arbetet är du proaktiv inom produktförbättringar, kvalité och kostnadsbesparingar samt är med och bidrar till ett gott arbetsklimat och en god teamkänsla.

Vad kan du tillföra?

Du har civilingenjörsexamen med inriktning mot mekanik och hållfasthetslära. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet och livslängdsdimensionering gärna med komponenter i kompositmaterial, aluminium eller titan. I arbetet ingår att kunna bedöma konstruktioners lämplighet ur hållfasthetssynpunkt, varför en intuitiv känsla för vad som är rimligt, fungerande konstruktionslösning är bra. Kunskaper i Hypermesh och NASTRAN är meriterande. Har du dessutom tidigare erfarenheter från att arbeta med flygande farkoster eller från offshore industrin så är detta meriterande. Goda kunskaper i engelska språket förutsätts, både muntligt och skriftligt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!