Beräkningsingenjör – med intresse för flyg- och rymdindustri

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som Beräkningsingenjör

Som beräkningsingenjör på Combitech finns möjligheter att få arbeta i spännande och mycket kvalificerade uppdrag hos de större industrierna i Östergötland. Du får tillfälle att bidra i något av de stora utvecklingsprojekten hos våra kunder vilket innebär riktigt utmanande beräkningsarbete. Arbetet sker i nära samarbete med exempelvis konstruktörer och produktionstekniker.

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du har en relevant utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som beräkningsingenjör. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med hållfasthet eller CFD, där vana i programvaror som Abaqus, Ansys och/eller Hypermesh är meriterande. Har du tidigare erfarenhet från att arbeta med kompositmaterial, svetsberäkningar, flygande farkoster, gasturbiner och/eller jordbruksmaskiner är även detta meriterande.

Som person är du öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du har en positiv inställning, en nyfiken personlighet och trivs med att jobba nära kunden. Du är flexibel, har stor initiativförmåga och drivs av att ta dig an och lösa uppkomna problemställningar. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är självklart också viktiga egenskaper.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktuppgifter:

Gustaf Losand, +46 73 4182155

Madeleine Persson, +46 73 4186218

Sista ansökningsdatum: 16/12

Placeringsort: Linköping

Kontaktpersoner: Gustaf Losand/Madeleine Persson