Beräkningsingenjörer som vill arbeta med flyg!

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som beräkningsingenjör

Det råder stor efterfrågan på ingenjörer mot flygindustrin därför behöver Combitech i Göteborg förstärka med ytterligare beräkningsingenjörer. Vi letar efter både nyexaminerade och dig med ett par eller flera års erfarenhet. Som Beräkningsingenjör kommer du att hålla på med tekniska beräkningar och simuleringar inom områden som hållfasthet, strukturanalys och FEM. Du kommer att ingå i en grupp med erfarna och kunniga beräkningsingenjörer.

Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer inom många olika spännande teknikprojekt. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du som söker är civilingenjör/högskoleingenjör med inriktning mot mekanik och hållfasthetslära. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med Hållfasthet och livslängdsdimensionering. Kunskaper i Hypermesh, Abaqus och Nastran eller liknande mjukvaror är meriterande. Har du dessutom erfarenhet från offshorebranschen ser vi det som ett plus. Vänligen bifoga betyg i din ansökan.

Som person bör du vara kommunikativ och kunna ta egna initiativ. Du är van vid att arbeta i projektform, är drivande och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Vidare tror vi att du är lyhörd, prestigelös samt har ett stort intresse av att utvecklas tillsammans med oss på Combitech. Analytisk läggning samt fallenhet och intresse för beräkningar är också egenskaper som vi värderar högt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!