Biträdande RE-chef

Drivs du av att göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle? På Combitech erbjuder vi utmaningar i utvecklingens absoluta framkant, plus ovanligt trygga anställningsvillkor och trevlig företagskultur. Nyfiken på oss? Vi är nyfikna på dig!

Din roll som Biträdande Resultatenhetschef

Vår enhet som finns i Växjö, Enköping och Stockholm består idag av ca 20 personer. Vi är idag i ett skede där vi expanderat inom befintliga avtal men avser att bredda affären inom vårt affärsområde med fokus på tjänster inom fler delar av Totalförsvaret främst avseende ledningssystem och informationslogistik. Där har du som biträdande resultatenhetschef en naturlig roll med ditt nätverk. Känner du att du vill vara med och vässa och förädla vårt tjänsteutbud? Vår absoluta övertygelse är att vi skall göra det genom att konkurrera med hög kvalitet och kompetens.

Tillsammans med Resultatenhetschefen är du ansvarig för kompetensutveckling, lönesättning, personalutveckling och har ett beläggnings- och resultatansvar för enheten. Din uppgift blir också att bidra i sälj- och marknadsarbetet inom Totalförsvaret.

Vad kan du tillföra?

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och tror att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med en förmåga att motivera och förmedla en vision till dina medarbetare. Goda ledaregenskaper ser vi som mycket viktiga, men också att du är lyhörd och serviceinriktad i kontakt med våra kunder, samt engagerad i den långsiktiga utvecklingen av din resultatenhet.

Du är civilingenjör eller motsvarande och det är meriterande med erfarenhet av chefsbefattningar inom Totalförsvaret. Du har en god teknisk förståelse samt har arbetat med olika typer av lednings- och sambandssystem. Du har ett etablerat kontaktnät inom delar av Totalförsvaret och vi ser gärna att du har bidragit till att utveckla verksamheter i dina tidigare anställningar/roller/åtaganden.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande. Välkommen till Combitech!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!