Biträdande RE-chef

Det går bra för Combitech och som ett led i att stärka vår tillväxt och operativa förmåga söker vi nu en biträdande resultatenhetschef till enheten Tactical Radio & Antenna. Tycker du att det roligaste en kan arbeta med är att utveckla sina medarbetare och affärsrelationer? Läs vidare!


Din roll som biträdande resultatenhetschef


Vi är idag knappt 40 personer som jobbar i resultatenheten och våra kunder finns främst inom försvar- och försvarsindustrin. Här jobbar vi främst med robust kommunikation, där vi har över 60 års erfarenhet av militära markbaserade radiosystem. Idag använder vi denna kunskap för att bygga robusta civila radiosystem - en viktig del inom bl.a. Cyber Security och autonoma fordon. Ett fokusområde som biträdande RE-chef är att vårda och fördjupa relationerna med våra medarbetare och kunder. Som biträdande RE-chef ansvarar du, tillsammans med RE-chefen, för att driva enhetens konsultverksamhet vilket innefattar personalansvar, rekrytering, beläggningsansvar, affärsansvar, sälj, samt att hålla en nära kontakt med kunder.

 

Inom ramen för den budget och de mål som enheten har, har du det fulla ansvaret för den löpande verksamheten, samt för enhetens utveckling, tillsammans med Resultatenhetschefen. Ni rapporterar till affärsområdets chef och ingår i affärsområdets ledningsgrupp, tillsammans med övriga resultatenhetschefer. Om arbetet fungerar bra och resultatenheten växer enligt våra mål finns möjligheten att ansvara för en egen resultatenhet framöver.

 

 

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tycker om att leda och utveckla människor samt vill bygga en enhet som arbetar nära våra kunder. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av ledarroller inom konsultverksamhet och ett stort kontaktnät i regionen, har du jobbat med tjänsteförsäljning och rekrytering tidigare är det meriterande.

 

Du är en person som är naturligt utåtriktad med ett stort engagemang som har lätt för att skapa goda relationer med både kunder och medarbetare. Vi tror att du är en god lyssnare, har en stark initiativförmåga och tycker om kombinationen av att arbeta nära både människan och tekniken. Vidare tror vi att du är en coachande, drivande och entusiasmerande ledare med förmåga att motivera samt förmedla mål och vision till dina medarbetare. Du har förmågan att rekrytera och leda såväl erfarna som nyanställda konsulter. Du är van att arbeta målinriktat och trivs i en resultatorienterad verksamhet.

 

Då våra tjänster innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning med registerkontroll.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan omgående.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

 

Kontaktperson: Håkan Tomasson +46 589 397641