Brinner du för test? Vill du arbeta med test och testledning?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll som testare och testledare

Vi söker nu motiverade och engagerade medarbetare som vill utmanas och utvecklas tillsammans med oss i spännande projekt inom test och testledning. Vi lägger stor vikt vid att du är en social och kommunikativ person som tycker att det är kul att interagera med din omgivning. Konsultrollen passar dig bra och du har lätt för att se kundnyttan i det du gör samt agera förtroendeingivande och rådgivande för dina uppdragsgivare. Kan kommunicera obehindrat på svenska och engelska i såväl tal som skrift är det en fördel.

Vi erbjuder dig en stor flexibilitet och möjlighet att ta ansvar för uppdrag som passar din profil och erfarenhet och dina yrkesmål. Du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen inom ditt intresseområde. Vi söker dig med kompetens och flera års erfarenhet inom;
 Test och testautomatisering
 Testledning

Vad kan du tillföra?

Vi tror att du är civil-/högskoleingenjör med relevant inriktning och har flera års erfarenhet av test på olika nivåer och gärna inom testautomatisering. Vi tror också att du är bekväm med Scrum och andra agila utvecklingsmetoder. Som testare är det viktigt att du kan tänka ”test” och även kunna förmedla det till utveckling. Några viktiga egenskaper för en testare är:
 Nyfikenhet
 Professionell pessimism
 Ett kritiskt öga
 Uppmärksamhet på detaljer
 God förmåga att kommunicera
 Erfarenhet på vilken man kan basera felgissningar
 Ser helheten och hur detaljer påverkar den

Som testledare behöver du även ha kunskap för att kunna:
 Planer och strukturera
 Sätta strategier
 Bygga och inspirera teamet
 Se helheten

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!