Cloud DevOps utvecklare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.


 

Din roll som utvecklare

Vi är ett team som utvecklar storskaliga cloudlösningar. Fokus är effektiva leveransflöden i kombination med µservice utveckling. För oss är det viktigt att fullständigt automatisera leveranser och driftsättning av mjukvara. Vi bygger lösningar som är cloudagnostiska med opensource verktyg inom container och orkestreringstekniker (t.ex. docker och kubernetes). Med vår expertkunskap inom CI och automation får våra kunder fullständig kontroll över både kod och infrastruktur. De lösningar vi utvecklar stödjer effektiv utveckling enligt DevOps principer.Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är kreativ och intresserad av att utveckla DevOpsflöden i kombination med programvaruutveckling i cloudmiljöer. Du drivs och utmanas av att ligga i framkant vad gäller verktyg och koncept inom DevOps för att skapa kundnytta. Som person trivs du med att vara en lagspelare i ett effektivt team som hjälper kunderna med deras utmaningar.
 

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur. Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.


Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.
 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.
 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!