Combitech fortsätter att satsa i Göteborg!

Innovativ ledare. Världsvan verksamhetsutvecklare. Mästare på mjukvaruutveckling. Eller kreativ konstruktör. Vem är du? Oavsett, är du välkommen till Combitech.
 

Jobbar du på Combitech får du chansen att göra skillnad, både för människor, företag och samhället. Vi brinner för att utveckla effektiva och hållbara lösningar, minska vår egen miljöpåverkan och bidra till ett säkrare samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, 5G-utveckling, autonomi, cyber security, supply chain management och modellbaserad utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare som räddar liv och system som ökar säkerheten på flygplatser. Är du nyfiken på aktuella projekt? Kolla in: https://combitech.se/om-oss/hallbarhet/


På Combitech gillar vi människor lika mycket som teknik. Vi kombinerar spännande uppdrag med kompetensutveckling vilket innebär att du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi bryr oss om hela människan och är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. För oss är det viktigt att tänka långsiktigt. Tack vare det erbjuder vi våra medarbetare en trygg anställning där fokus ligger på personlig utveckling och inte konjunktursvängningar.Vilken profil har du?

Hos oss finns många olika karriärmöjligheter! Nedan ser du några av de roller som vi ska tillsätta inom kort.  


Erfarna mjukvarukonstruktörer för inbyggda realtidssystem

Erfarna produktägare för agila mjukvaruteam

Erfarna mjukvaruutvecklare Python, C#, Java och Android
Erfarna data engineers och data scientists
Förändringsledare/coacher

Verksamhetsutvecklare/arkitekter

Safetyingenjörer/ Functional safety

ILS, RAMS

CM/tekniska projektledare  

Autonoma fordon/transporttjänster

Systemutvecklare

Radioingenjörer  

El- och elektronikkonstruktörer  

Nätverkstekniker
UX
Teknikinformatörer/Informationsingenjörer

Supply Chain Management
Kravställning (Business Analysts)
MBD

Kablagekonstruktörer

Metodingenjör

Diagnostikingenjör


Är du intresserad av någon av följande tjänster är du välkommen att skicka in en intresseanmälan direkt till höger på denna sida. Vänligen skriv vilket/vilka jobb du är intresserad av så ser vi till att du kommer i kontakt med rätt person hos oss.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på webben; https://combitech.se/din-karriar/
Kontaktperson: Karin Rönnbäck; 0734 180877


Välkommen!