Combitech fortsätter att växa i Jönköping

Expert på systemutveckling eller programmerare inom inbyggda system. Kreativ IT-arkitekt. Kritisk Testare. Testledare och teststrateg, Teknisk teamledare med fokus på teamet. Eller världsvan Business Analyst. Vem är du? Oavsett, är du välkommen till Combitech och bli en del av #combitechpeople.

Din roll på Combitech

Jobbar du på Combitech får du chansen att göra skillnad, både för människor, företag och samhället. Vi brinner för att utveckla effektiva och hållbara lösningar, minska vår egen miljöpåverkan och bidra till ett säkrare samhälle.

Utöver en härlig arbetsplats med sköna medarbetare så har vi spännande uppdrag där du kommer att få arbeta med den senaste tekniken och de mest framstående företagen, både lokalt som nationellt, inom ditt intresseområde. Våra ingenjörer arbetar nära våra kunder i både åtaganden och konsultuppdrag. Vi arbetar främst inom branscher som Försvar, Industri samt Myndigheter och verk.

Vad kan du tillföra?

Hos oss finns många olika karriärmöjligheter! Nedan ser du några av de roller som vi söker för tillfället;

  • Systemutvecklare

  • Embeddedutvecklare/programmerare

  • Testare/Testautomatisering

  • Business Analyst/kravanalytiker

  • Arkitekter IT och Embedded

  • Testledare/testrateg

  • Teknisk teamledare

  • UX

Vi söker både juniora- och seniora profiler! Är du mer senior finns möjligheten för den som vill att leda och ta ansvar för större projekt. Om du är mer i början av din karriär kommer du att arbeta i team tillsammans med mer erfarna kollegor.

Är du intresserad av någon av tjänsterna tveka inte att skicka in en ansökan, skriv gärna vilken tjänst som du är intresserad av.

Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

Vi tar lite julledighet och kommer att ta upp rekryteringsprocessen under v. 2-3.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad       

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!