Combitech Talent Program - För nyutexade inom regler - eller flygteknik

Vill du bidra till ett säkert och hållbart samhälle och är på jakt efter spännande möjligheter? Är du snart eller nyligen nyutexad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus? Sök till Combitech Talent Program!

Din roll som nyutexaminerad inom CTP

Combitech Talent Program (CTP), vårt unika utvecklingsprogram som tagits fram i nära samarbete med KTH, ger dig en unik och individuellt anpassad raketstart på din karriär!

I programmet varvar du konsultuppdrag med kurser i teknik, personlig utveckling och erfarenhetsutveckling enligt Combitechs omtalade och erkända metodik. Tillsammans med dina kollegor ges du möjlighet att utvecklas inom ditt eget område samt lära dig mer om andra inriktningar och på så sätt fördjupa dina kunskaper.Konsultuppdraget innebär spännande utveckling av flygande system inom styr- och reglersystem.

Combitech ger dig också tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Vi erbjuder dig en möjlighet att i en långsiktig dialog med din närmaste chef, utvecklas mot det som just du vill, t.ex. projektledning, ledarskap eller en fördjupning inom teknikrollen.

Utvecklingsmöjligheterna inom Combitech är stora, samtidigt som uppgifterna är riktigt spännande! Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech inom Combitech Talent Program så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid!  Vill du veta mer om programmet? Hör av dig till kontaktpersonerna eller kika in på www.combitech.se/ctp

Vad kan du tillföra?

Du är nyutexad, eller blivande nyutexad, högskole- eller civilingenjör. Vi ser gärna att du har intresse för exempelvis signal-/bildbehandling, reglerteknik, inbyggda system, mekatronik eller motsvarande. Vi ser gärna att du har kunskap i något programmeringsspråk.

Du har ett stort intresse för teknik där du drivs i livet av en önskan att förstå dig själv och din omgivning ännu bättre och känner en självklar energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar. Du ser det som viktigt och positivt att få möjlighet att utveckla hållbara och säkra lösningar för det framtida samhället. Ett nyckelord på Combitech är långsiktighet i relationen med våra kollegor och samarbetspartners, vi lägger därför stor vikt vid din förmåga att bygga förtroende, skapa goda relationer och agera affärsmässigt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktpersoner:

Erik Simmons, +46 73 4182291

Linnea Axelsson Lilja, +46 73 4187359