Combitech Talent Program – Inriktning flygprov, verifiering och ledarskap

Har du flygande planer för framtiden? Är du sugen på jobbet som konsult och på att bli en del av ett av världens häftigaste team inom avancerad utprovning av flygande system? Vill du ha ett arbete där du kommer kunna kombinera ditt intresse för teknik med möjligheten att utveckla dig inom ledarskap? Har du nyligen, eller är du på väg, att avsluta högskolestudier? Nu har du en unik möjlighet att söka till Combitech Talent Program (CTP) med inriktning mot flygprov, verifiering samt ledarskap. Vi tar under våren 2019 löpande in kandidater – Sök redan idag!

Din roll som konsult inom CTP

Som deltagare i Combitech Talent Program varvar du, i din roll som konsult projektarbete med utbildning.

Den omfattande utbildningsdelen innehåller kurser inom bland annat personlig och yrkesmässig utveckling samt även tekniska kurser inom utprovningsteknik och produktkunskap om flygande system. Detta ger dig möjligheten att effektivisera din upplärning in i yrkeslivet!

Just nu söker vi dig som lockas av större perspektiv inom komplexa tekniska system och som stimuleras av uppgiften att säkerställa att flygande militära och civila system både är säkra att använda och klarar att genomföra sitt syfte.

Dina arbetsdagar kommer att vara varierande och består av arbetsuppgifter som att planera, genomföra och följa upp olika rigg- och flygprov. Du erbjuds även möjlighet att välja en specialisering utifrån dina intressen.

I verksamheten erbjuds ett brett spektrum av teknikområden så som avionik- och mjukvaruintegration, radar och elektrooptiska sensorer, cockpit och displaysystem (HMI), navigering, kommunikationssystem, telekrig/egenskydd (EW), spaning, vapenintegration, träningssystem, stödsystem med mera.

Genom att börja din karriär som konsult hos oss på Combitech så skapar du dig de bästa möjligheterna för din framtid! Läs gärna mer om programmet på: www.combitech.se/ctp

Vad kan du tillföra?

Du är på väg att, eller har nyligen avslutat, en relevant högskoleutbildning.

Du har ett stort och självklart intresse för både teknik och människor. Du drivs i livet av en önskan att förstå dig själv, och din omgivning, ännu bättre och känner energi och nyfikenhet inför nya uppgifter och utmaningar.

Vi tror att du som person kombinerar hjärta med hjärna. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att bygga ett stort kontaktnät med många nya kollegor.

I rollen som konsult på ditt uppdrag kommer du arbeta inom en världsledande koncern och en internationell verksamhet inom flyg, där du ser det som viktigt, och positivt, att få möjlighet att jobba med system och produkter som i slutändan bidrar till en ökad säkerhet i en ibland orolig värld.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!