Combitech Talent Program med RUAG Space & Combitech

Är du snart eller nyligen nyutexad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus? Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Combitech Talent Program (CTP) ger dig en unik och individuellt anpassad raketstart på din karriär!
 

Din roll i Combitech Talent Program

Parallellt med programmet arbetar du i ett utvecklande konsultuppdrag hos RUAG Space i Göteborg. RUAG Space produkter förenklar kommunikation, hjälper dig att hitta hem, förutspår vädret till midsommar, ökar förståelsen för jorden och universum. Allt som RUAG Space utvecklar och tillverkar ska förr eller senare upp i rymden. För att lösa våra utmanande uppgifter så samarbetar vi med kunder och leverantörer över hela världen.
 

Till programmet söker vi olika profiler enligt nedan:

Inriktning Software Engineering inom enheten Computers & Systems;

  • Konstruktion av mjukvara; både för våra produkter och för tillhörande testutrustningar. Från ax till limpa inom mjukvara: vidareutveckling, specifikationsarbete, designaktiviteter, framtagning av mjukvara för testutrustningar.
  • Delta i systemering och specifikationsarbete på systemnivå tillsammans med sitt team.
  • Hjälpa till att ta fram tekniska konceptlösningar samt delta i möten med kunder och underleverantörer.

Inriktning Hardware Engineering inom enheten Computers & Systems;

  • Specificerar och konstruerar hårdvara; både produkt och tillhörande testutrustningar på kort och apparatnivå. Från ax till limpa inom hårdvara; vidareutveckling, specifikationsarbete, designaktiviteter, analys och framtagning av produktionstestutrustning.
  • Jobba aktivt för att skapa konkurrenskraftiga produkter samt supporta produktion vid felutredningar och testkampanjer.
  • Delta i möten med kunder och underleverantörer.
     

RUAG Space är Europas största, oberoende leverantör av rymdprodukter till branschen med över 1300 anställda på tolv orter i Schweiz, Sverige, Finland, Österrike, Tyskland och USA. 2018 hade RUAG:s rymddivision en omsättning på 326 miljoner Euro.  RUAG Space Sverige har sitt huvudkontor i Göteborg samt en enhet för mekaniska system i Linköping. RUAG Space AB har ca 400 anställda.Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med relevant högskole- eller civilingenjörsutbildning och som nyligen eller inom en snar framtid är på väg att avsluta dina studier. Du är tekniskt driven och har en inriktning på mjuk – eller hårdvara. Du behärskar förmodligen ett eller flera programmeringsspråk och/eller har kunskaper eller intresse av FPGA/ ASICs. Det är meriterande om du har kunskaper inom signalbehandling.

För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är väldigt lyhörda för dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar, du är nyfiken och målinriktad. Du sätter teamets mål först och gillar att få vara med och påverka gruppens arbete framåt.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten!

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.
 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.
 

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.
 

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!