Combitech Talent Program med Saab Surveillance & Combitech

Är du snart eller nyligen nyutexad och vill sätta din egen kompetensutveckling i fokus? Combitech ger dig tillgång till marknadens bästa kompetensutveckling i form av bland annat coaching, sparring, mentorskap och nätverk. Combitech Talent Program (CTP) ger dig en unik och individuellt anpassad start på din karriär! 

 

Din roll i Combitech Talent Program 
Samtidigt som du deltar i Combitech Talent Program arbetar du i ett utvecklande konsultuppdrag på SAAB Surveillance i Göteborg. I rollen får du möjlighet att arbeta med en ny generations testsystem för radar.  Därmed hanterar du komplexa testobjekt, allt från kretskort och kassetter upp till delsystem och system, DC-50 GHz. Arbetsområdet är testsystemutveckling med inriktning mot mikrovågor, typiska uppgifter är elektronikutveckling, mätteknik och programmering. Du jobbar tillsammans med dina kollegor i ett Agilt team. 
 

På Combitech i Göteborg arbetar 300 konsulter inom ett flertal olika teknikområden. Vi ser fram emot att träffa dig. Läs mer om Combitech på: www.combitech.se
 

Affärsområde Surveillance erbjuder effektiva lösningar för övervakning och beslutsstöd, och system för att upptäcka och skydda mot olika typer av hot. Produktportföljen omfattar flygburna, landbaserade och marina radarsystem, system för signalspaning och självskydd, ledningssystem samt system för sjöfarts- och flygtrafikledning. Läs mer om Saab här Vad kan du tillföra?
För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi är lyhörda inför dina intressen och karriärsmål. För att trivas på Combitech tror vi att du är en kommunikativ lagspelare person som har lätt för att skapa goda relationer med andra i din omgivning. Som person kommer du med många nya idéer och du hittar lösningar på tekniska utmaningar, du är nyfiken och målinriktad. 

Du har en relevant teknisk högskoleutbildning och ett genuint intresse för teknik och dess utveckling. För att trivas med rollen har du utbildning och intresse av mätteknik, mikrovågsteknik, elektronik eller systemutveckling.  
 
Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten! Kom och gör skillnad
Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.
 

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.


Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.


Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!