Cyber Security - vill du skapa ett tryggare samhälle?

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet.

Din roll inom Cyber Security

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security som vill arbeta med att skapa ett tryggare samhälle!

Vi hjälper våra kunder med robusta och säkra IT – system, vilket ställer höga krav på våra säkerhetslösningar och tjänster.

Vi arbetar i produktlivscykelns alla delar med allt från behovsanalys, kravställning och design till utveckling, granskning, testning, vidmakthållande och avveckling. Andra uppgifter kan vara att genomföra underhållsanalyser och ta fram underhållsberedningar på tekniskt avancerade system. Därför kan arbetsuppgifterna variera i olika uppdrag och kan t.ex. innehålla en kombination ovan nämnda områden.

Våra kunder finns inom flera segment så som Försvar, Försvarsindustri, Verk och Myndigheter samt Industri. Aktuella placeringsorter är; Luleå, Göteborg, Linköping, Stockholm.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som har en teknisk akademisk utbildning eller motsvarande. Vi söker både seniora och juniora profiler med erfarenhet eller stort intresse för informations- och IT-säkerhet. Vi ser gärna att du har kunskap / erfarenhet inom något av följande områden:

• Systemdesign och systemintegration
• Nätverksteknik med fokus på IT-säkerhet
• Kravhantering och kravhanteringsverktyg
• IT-säkerhetsarkitektur
• Säkerhets- och penetrationstest
• Försvarsrelaterade processer för IT-säkerhetsarbete (ackrediteringsarbete)
• Kryptoteknik och signalskydd
• LIS –ledningssystem för informationssäkerhet
• Leda och driva projekt
• GDPR

Certifieringar så som CISSP, CISM och liknande är meriterande.

Det är även meriterande om du har ett etablerat kontaktnät inom relevant bransch, helst från tidigare arbete som konsult. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet.

För att trivas i rollen som konsult hos oss krävs det att du har en god analytisk förmåga och har viljan att hela tiden vilja utvecklas. Då mycket av ditt arbete kommer att ske i team är det viktigt att du är samarbetsvillig och kommunikativ samtidigt som du självständigt kan ta ansvar för en leverans. Du kan behålla lugnet då det ibland är mycket att göra samtidigt som du förstår vikten av att leverera i tid.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!