Cyber Security konsulter - inom Secure IoT

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Cyber Security konsult

Enheten Secure IoT befinner sig i en expansiv fas! Våra kunder prioriterar säkerhet på högsta nivå och våra konsulter är det naturliga valet när de söker expertis inom området.

Vi arbetar med mycket spännande projekt inom bl.a. Automotive/fordon, energi och tillverkningsindustri där vi hjälper våra kunder att integrera säkerhet i sina verksamheter och produkter. Efterfrågan på våra tjänster växer och vi söker därför både juniora och seniora Cyber Security konsulter för att förstärka våra team ytterligare med placering i Göteborg och Stockholm.

På Combitech får du utvecklas både i yrkesrollen och som person. Vi erbjuder frihet i arbetet för att förena konsultrollen med en rik fritid då vi är övertygade om att en kombination av karriär och privatliv är nyckeln till framgång. Som konsult hos oss får du möjlighet att jobba brett i olika typer av uppdrag inom digitalisering och IoT med fokus på IT-säkerhet, från analysfas till färdiga implementerade lösningar i rollen som IT-Security Architect.

Utöver Göteborg och Stockholm så utför vi uppdrag i övriga Sverige samt internationellt, så resor kan förekomma.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är riktigt bra på frågor kring IT-säkerhet och med erfarenhet av/eller starkt intresse för IT-säkerhet och Internet of Things (IoT). Du har lätt för att samarbeta och gillar att kavla upp ärmarna för att leverera resultat. Som person är du öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning.

Du har relevant högskole-/universitetsutbildning och är strukturerad i ditt arbete och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. Ansvarstagande är en självklarhet i din arbetsvardag. Du kommer att få utvecklas tillsammans med kunniga kollegor i en kreativ miljö där vi satsar stort på kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte.

Du har erfarenhet eller stort intresse inom något av följande områden:

  • IT-Security Architecture and Design
  • Hardware Testing & Validation
  • Secure Communication and Cryptography
  • Operational Technology (OT), ICS & SCADA
  • Incident response & Forensics
  • Security Testing
  • Vulnerability Managament
  • Cloud Security
  • Identity & Access Management
  • Techical Project management

Det är meriterande, dock inget krav, om du har kunskaper/erfarenheter inom några av följande områden: OWASP, DNSSEC, CIS, ISO 26262, Safety och Autosar. Certifikat så som CISSP, OSCP, OSCE och OSSTMM är meriterande.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!