CYBER SECURITY KONSULTER INOM ARKITEKTUR AV SÄKRA IT-SYSTEM

Våra affärer inom Cyber Security växer i söder och vi behöver bli fler, delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Cyber Security konsult

Combitech expanderar och vi vill därför bli fler konsulter inom Cyber Security i Malmö som vill arbeta med att bidra till ett tryggare samhälle! Vill du hjälpa oss bidra till ett tryggare samhälle genom att skapa medvetenhet om, och säkerhet i, hur information hanteras på företag och myndigheter? I din roll på Combitech inom Cyber Security får du möjlighet att jobba brett i olika typer av uppdrag inom digitalisering och uppkoppling med fokus på arkitektur av IT-säkerhet. Arbetet innefattar att driva projekt som spänner sig över systemets hela livscykel, från verksamhetskrav, tekniska krav till färdiga implementerade lösningar och driftsättning. I våra uppdrag stödjer vi kunden i deras arbete att analysera krav på informationssäkerhet och följa utpekade processer och metodiker. Vi hjälper dem planera deras IT-informationssäkerhetsarbete för att utveckla säkra system. Du kommer få utvecklas tillsammans med kunniga kollegor och vi satsar stort på kompetensutveckling samt erfarenhetsutbyte i en kreativ miljö.


Våra kunder i regionen finns främst inom försvarsindustri där vi arbetar med åtagande för kunds räkning i våra egna lokaler alternativt placerad ute hos någon av våra kunder. Tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess. Därför krävs att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning gjord av myndighet. Erfarenhet från Försvarsmakten och/eller Försvarets materielverk är meriterande.

Vi på Combitech kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i många olika branscher. Combitechs kontor i centrala Malmö, här arbetar ca 100 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med teknisk bakgrund, gärna med intresse för konsultverksamhet. I det dagliga arbetet är du strukturerad och noga med leveranser, samt har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift, både på svenska och engelska. I rollen som konsult krävs det att du tycker om att interagera med andra människor. Du är en social person som har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning och förstår vikten av en bra kundrelation. Du är en lagspelare och gillar att kavla upp ärmarna för att leverera resultat.

För att trivas hos oss har du erfarenhet eller stort intresse inom något av följande områden:

-          IT-Security Architecture and Design

-          Testing & Validation

-          Accreditation

-          Framework and standards

-          Secure Communication and Cryptography

-          Cloud Security

-          Identity & Access Management

-          Technical Project management

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!