Cyber Security konsulter inom Automotive

Delar du vår passion att erbjuda hållbara och cybersäkra lösningar för framtidens digitaliserade samhälle? Vill du stötta våra kunder i deras utmaningar samtidigt som du utvecklar dig själv genom att arbeta i teknikens absoluta framkant? Då kan du vara den vi söker!

Din roll som Cyber Security konsult

Enheten Secure IoT på Combitech befinner sig i en expansiv fas och vi söker därför både juniora och seniora Cyber Security konsulter till våra team. Vi arbetar med mycket spännande projekt inom både Automotive, MedTech och tillverkningsindustri där vi hjälper våra kunder att integrera säkerhet i sina verksamheter och produkter.

Som konsult hos oss får du möjlighet att jobba brett i olika typer av uppdrag inom digitalisering och uppkoppling med fokus på IT-säkerhet. Arbetet innefattar allt från analysfas till färdiga implementerade lösningar. Resor kan förekomma i rollen då vi utför uppdrag både internationellt och i övriga Sverige.

Vi på Combitech kan erbjuda en kreativ arbetsmiljö och spännande uppdrag hos kunder i många olika branscher. Combitechs kontor är placerat på Lindholmen, här arbetar ca 300 personer. Vi ser fram emot att träffa just dig!

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig med ett starkt intresse för/eller erfarenhet från IT-säkerhet, Automotive och/eller Internet of Things (IoT). För oss är de personliga egenskaperna viktiga och vi tror att du är kommunikativ, öppen och har lätt för att skapa goda relationer med personer i din omgivning. Du bidrar även till ett bra arbetsklimat och en god teamkänsla, något som vi på Combitech värdesätter högt.
 

För att trivas hos oss har du erfarenhet eller stort intresse inom något av följande områden:

  • IT-Security Architecture and Design
  • Hardware Testing & Validation
  • Secure Communication and Cryptography
  • Operational Technology (OT), ICS & SCADA
  • Incident response & Forensics
  • Security Testing
  • Vulnerability Managament
  • Cloud Security
  • Identity & Access Management
  • Techical Project management

Det är meriterande, dock inget krav, om du har kunskaper/erfarenheter inom några av följande områden: OWASP, DNSSEC, CIS, ISO 26262, Safety och Autosar. Certifikat så som CISSP, OSCP, OSCE och OSSTMM är meriterande.

Kontaktperson: Kemal Basic, 0470 42621

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!