Devops Cloud Utvecklare

På Combitech vill vi att du i din vardag ska få göra skillnad för människor, verksamheter och samhälle. Vi erbjuder utmaningar i det digitaliserade samhällets absoluta framkant. Hos oss får du möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt trygghet och balans i livet

Din roll som Devops CLOUD utvecklare

Vi är ett team som skapar effektiva utvecklings och deployments flöden i cloudmiljö. Vårt mål är att utveckla och konfigurera effektiva och skalbara cloudlösningar för continuous deployment av tjänster och produkter. Vi har hög kompetens och lång erfarenhet av storskaliga mjukvaruprojekt och en unik förmåga att förbättra våra kunders effektivitet. Du kommer ingå i ett agilt DevOps team som utvecklar tjänster enligt DevOps metodik och utvecklar våra kunders continuous deployment system, teamet stödjer också våra kunder i agila arbetssätt.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som är kreativ och brinner för utveckling i cloud miljö, du har kunskap om fullstack cloud, orkestrering och deployment i cloud miljöer samt IT infrastruktur som effektiviserar tjänsteutveckling. Du trivs med att vara en lagspelare i ett agilt team som hjälper kunderna med att nå sina mål.

Lämplig utbildningsprofil är Civilingenjör eller Högskoleingenjör med inriktning i Datateknik eller Informationsteknik eller annan Civilingenjör/Universitetsutbildning med inriktning inom programvaruutveckling och IT infrastruktur.

Vi välkomnar både erfarna ingenjörer och ingenjörer som är i början av sin karriär.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan på direkten. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Hos Combitech erbjuder vi, utöver spännande och utvecklande kunduppdrag, anställningstrygghet och förmånspaket, samtidigt som du får chans att växa i en företagskultur som uppmuntrar både personlig och professionell utveckling samt balans i livet.

Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, ingår som en naturlig del i din anställning. Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart också till dina utvecklingsmöjligheter.

Hos oss är du med och utvecklar teknikområdet för att möta kraven från framtidens digitala samhälle. Vi har exempelvis många spännande projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också bland annat flygande hjärtstartare som räddar liv, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår webb!

Kontaktperson: Ingvar Andersson 073-4373761