Divisionschef Autonomy & Connectivity, Combitech

Din roll som Divisionschef

Vi söker nu en engagerad och driven divisionschef till division Autonomy & Connectivity som ska leda och ansvara för divisionens framgång och utveckling inom Combitech. Divisionen består i dagsläget av ungefär 270 medarbetare som är fördelade i 3 affärsområden på två orten, Linköping och Göteborg.

Rollen som divisionschef innebär att leda det strategiska och operativa arbetet via underställda chefer samt  ansvara för personal,  budget, resultat samt verksamhetsutveckling. Du ansvara även för utvecklingen av befintliga kunder samt för divisionens kompetensförsörjning.

Du kommer att ingå i företagets ledningsgrupp och rapportera till VD.

Vad kan du tillföra?

Vi söker dig som tidigare haft personal- och verksamhetsansvar för underställda operativa chefer med stort eget ansvar. Du har erfarenhet av budgetarbete och eget resultatansvar. God förmåga att se affärsmöjligheter, att kunna leda och delta i säljarbete för att på så sätt bygga långsiktigt lönsamma affärer och goda kundrelationer är en förutsättning för jobbet. Kontaktnät och erfarenheter från annan högteknologisk utvecklingsindustri är meriterande.

Som person är du en inspirerande och delegerande ledare med en god förmåga att lyssna. Du är nyfiken och har en vilja att lära nytt. Detta är centralt i Combitech som är en lärande organisation, där självkritik och respekt för andras kunskap och erfarenhet skapar öppenhet och dialog. Vi värdesätter en god samarbetsförmåga och stark teamkänsla då förmågan att skapa goda relationer är en nyckel till framgång i rollen

Vi tror att du har ett närvarande och tillgängligt ledarskap som är synligt för medarbetarna i affärsområdet. Du har ett stort intresse och en god förmåga för att både utveckla verksamheten men även främst individerna i den. Din känsla för att bygga god kultur med stor öppenhet bygger på grundläggande och humanistiska värderingar.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan senast 2018-04-15. Urvalet sker löpande.

Kom och gör skillnad

Att arbeta på Combitech är lite annorlunda jämfört med andra konsultbolag. Utöver spännande och utvecklande kunduppdrag erbjuder vi anställningstrygghet och förmåner i nivå med andra branscher, samtidigt som du får chansen att växa i en företagskultur som uppmuntrar dig att utvecklas både personligt och professionellt. Combitech GROW, vårt forskningsbaserade kompetensutvecklingsprogram, är unikt och ingår som en naturlig del i din anställning.

Att vi dessutom är ett stabilt växande och oberoende teknikkonsultbolag inom försvars- och säkerhetskoncernen Saab AB bidrar såklart till dina utvecklingsmöjligheter. I Combitech är vi 1900 medarbetare som tror på framtiden och drivs av missionen att skapa hållbar nytta för människor, verksamheter och samhälle. Som medarbetare på Combitech växer vi tillsammans i en kultur där vi uppmuntrar personlig utveckling, balans i livet och ett kreativt förhållningssätt till problemlösning. Vi sammanfattar det i vår mission, Technology with a purpose.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor på vår hemsida! Eller varför inte kontakta en combitechare på LinkedIn? Välkommen till Combitech!

Kontaktperson: Magnus Bäck, HR-chef 010-215 55 16;

                            Hans Torin, VD: 010-215 04 64